FacebookTwitter

Katimo: kattenopvang & kittenopvang in Limburg

Katimo is de afkorting van "KAT In MOeilijkheden"

NKD logo 2014 2015 jpeg

Kattenopvang en kittenopvang

Stichting Katimo biedt opvang voor moederloze (zoog)kittens, moederpoezen met kittens en zwangere poezen, die hulp nodig hebben omdat ze over straat zwerven of zijn gedumpt door mensen. Stichting Katimo ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van donaties.

Wilt u weten of wij u kunnen helpen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Sinds 3 augustus DOEN WIJ NIET MEER MEE aan de kledingactie van Stichting Dierenlot. Het is dus NIET meer mogelijk om kleding, textiel en schoenen in te leveren op onze locatie: Spikkerweg 156 in Roermond/Asenray.

Katten en kittens uit Limburg aangeboden

Al onze opgevangen poezen, katers en kittens zoeken een baasje waar ze hun leven lang mogen wonen. Bent u op zoek naar een huisgenootje, kijk dan bij Wij zoeken een baasje. Daarnaast hebben we een groot aantal katten, poezen en senioren in de permanente opvang.

Webshop katten catshop

Vrijwilligers gezocht

Stichting Katimo werkt met een groot team van vrijwilligers. Voor de kittenopvang en kattenopvang zijn wij aangewezen op de hulp van gastgezinnen. Woont u in Limburg en wilt u de handen uit de mouwen steken voor onze kattenopvang en kittenopvang? Word gastgezin of help Katimo als vrijwilliger.

Help ons helpen

Kattenopvang Katimo is een stichting die geheel is aangewezen op eigen middelen. Kattenopvang en kittenopvang Katimo is in het bezit van de A.N.B.I. status (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Wilt u Katimo steunen, overweeg dan een donatie. U kunt ons ook met goederen of als gastgezin helpen. Of door simpelweg online uw kattenbenodigheden aan te schaffen.

logo doelshoppen

logo-dierenbescherming1
Samenwerkend partner van Dierenbescherming Limburg

---> Steun ons met 1 euro per maand

Nieuws en updates van Katimo

Deze website wordt regelmatig bijgehouden. Kijk voor actueel nieuws, updates en leuke foto's ook op onze Facebook pagina.

CheckStat