FacebookTwitter

Katimo beschikt over verschillende ruimtes, waarvan één in het bijzonder: de seniorenruimte, tante Annie's home. In deze ruimte verblijven katten die al op leeftijd zijn. Omdat deze katten al oud zijn en vaak speciale verzorging nodig hebben, zijn deze lieve dieren heel moeilijk te plaatsen. Zij mogen dan ook hun leven lang bij Katimo blijven wonen. Om het voor deze dieren een beetje gezellig te maken, is de ruimte ingericht als een echte huiskamer. Met bankstellen, kussens en mandjes waar ze in weg kunnen kruipen. De katten kunnen ook heerlijk rondsnuffelen in hun eigen buitenren. Kortom een heleboel lekkere plekjes om te liggen.

De kosten van de verzorging van al deze lieverdjes, komen voor rekening van Katimo. U kunt daarbij denken aan: jaarlijkse entingen, ontwormen, ontvlooien, speciaal dieetvoer en eventuele medicijnen. 

Senioren adoptie plan

Omdat ook deze dieren een fijne oude dag verdienen, hebben wij het senioren adoptie plan in het leven geroepen. Hiermee kunt u een senioren kat op afstand adopteren en financieel steunen. Het bedrag dat u wilt bijdragen bepaalt u zelf. Daarmee helpt u mee aan de algemene verzorging die deze dieren zo hard nodig hebben. De Katimo Adoptie Katten kunnen door meerdere mensen worden geadopteerd en vanzelfsprekend kunt u ook meerdere katten adopteren.

In ruil voor uw steun ontvangt u van ons:
- een adoptiecertificaat van de door u uitgekozen kat/katten;
- geregeld een bericht via facebook over hoe het met uw adoptiekat gaat.
Om het nog persoonlijker te maken, kunt u op afspraak uw adoptiekat bezoeken.

Wilt u helpen om onze senioren katten een goed verzorgde en mooie oude dag te geven?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de naam van de kat/katten die u graag wilt adopteren en het bedrag dat u wilt bijdragen.

Namens de katten en kittens van Katimo, dankjewel!

Onze adoptie katten

Hieronder stellen onze adoptiekatten zich aan u voor. Onze adoptie katten zullen zich ook op onze facebookpagina voorstellen

Noni

 

Noni

Noni is (mede) geadopteerd door:
- Eun Jung

LEES HIER MIJN VERHAAL

Bougie

Bougie1

Bougie is (mede) geadopteerd door:
- Frank
- Eric

LEES HIER MIJN VERHAAL

Lucky

 

Lucky


Lucky is (mede) geadopteerd door:
- Heleen

LEES HIER MIJN VERHAAL

 Noudje

Noudje

Noudje is (mede) geadopteerd door:
- Shanty
- Irma
- Mia

LEES HIER MIJN VERHAAL

 

CheckStat