FacebookTwitter

Cat shop / Webshop katten

Het online bestellen van benodigdheden voor de kat bij een van onderstaande katten webshops is simpel, veilig én levert Katimo een klein beetje geld op. Daar merkt u niets van en het kost u ook niets extra’s. Maar wij zijn er ongelooflijk blij mee! Want elke euro gaat bij kattenopvang Katimo naar de katten en kittens.

Online winkelen via katten webshop

Webshop Zooplus
Het principe is eenvoudig, elke keer als u via een van onderstaande linken iets bij deze webshop aanschaft (wel even cookies accepteren, daarmee wordt e.e.a. geregistreerd), krijgen wij een klein percentage van de omzet. En u weet het, élke euro is welkom bij Katimo. We kunnen er namelijk zoveel goeds mee doen voor alle weeskittens, moederpoezen en andere katten in nood.

Kattenbrokjes oftewel droog kattenvoer
Ben je op zoek naar kattenbrokjes (ook wel droog kattenvoer genoemd), dan kun je kiezen uit meerdere merken met elk hun eigen samenstelling, verschillende hoeveelheden en diverse prijsklassen. De merken kattebrokjes die bij Zooplus verkrijgbaar zijn o.a. Acana, Almo Nature Holistic, Applaws, Hill's, Iams, Orijen, Pro Plan, Royal Canin, Sanabelle, Smilla, Forza 10, Animonda, Bozita, Burns, Fokker, Katz Menu, Defu Biovoer, Eukanuba, Hill's Nature Best, Mastery, Porta 21, Royal Canin Pure Feline, Yarrah biovoer, Katty (Bozita), Perfect Fit, Purina One en Whiskas. Ook wordt dieetvoer geleverd: Hill's Prescription Diet Feline, Integra dieet alleenvoer, Kattovit speciale dieet, Royal Canin Veterinary Diet, Royal Canin Vet Care Nutrition en SPECIFIC veterinary diet. Naar de katten webshop.

Nat kattenvoer oftewel blikvoer
Of u het nu als tussendoortje of regelmatig geeft; nat kattenvoer (zo genoemd vanwege het vochtgehalte) of blikvoer in de vorm van een kuipje, zakje of blikje, gaat er bij elke kat wel in. Katten zijn echte fijnproevers als het om eten gaat, de ene dag zijn ze stapeldol op die ene smaakje, de andere dag trekken ze er hun neus voor op. Bestel dus niet al te grote hoeveelheden voor een kieskeurige kat. Gelukkig biedt Zooplus tal van soorten en smaken nat kattenvoer / blikvoer zoals bijvoorbeeld Almo Nature, Animonda Carny, Applaws, Bozita, Cosma, Gimpet ShinyCat, Hill's, Porta 21, Schesir, Royal Canin, Grau, Iams, Smilla, Gourmet, Whiskas, Felix, Kittekat, Perfect Fit en Sheba. Naar de webshop voor katten.

Kattenkruid zakjes voor katers, poezen en kittens
Koopt u een kattenkruid zakje van Katimo, dan komt de opbrengst gehele ten goede van onze katers, poezen en kittens. Niet alleen uw eigen kat, maar ook onze weeskittens en moederpoezen zijn blij met uw aankoop. Stichting Katimo ontvangt geen subsidies of andere regelmatige inkomsten. Wij zijn geheel afhankelijk van donaties, giften en dergelijke. Koopt u een van onze kattenkruid zakjes, dan kunnen wij van de opbrengst weer wat voer betalen, de katten eens een snack of een snoepje geven, vangkooien aanschaffen en nog veel meer goeds doen. Hier leest u meer over onze kattenkruid zakjes.

Klimpalen, krabpalen en krabmeubels
Jong of al op leeftijd, elke kat geniet van een klimpaal: deze wordt gebruikt om de nagels te scherpen (vandaar dan ook de naam krabpaal), in te spelen én in te slapen. Krabmeubels zijn verkrijgbaar in diverse groottes, kleuren en vanzelfsprekend prijsklassen. Maar waar je ook voor kiest, de bank of het behang zal het - met een klimpaal of krabpaal in huis - héél wat minder te verduren hebben! Naar de webshop.

Gaat u online kattenvoer, kattengrit, klimpalen, kattenbakken, kattenluikjes, kattenmandjes, krabpalen, kattenspeelgoed, voerbakken of iets anders voor uw kat of katten aanschaffen? Wilt u uw kat vers, rauw en 100% natuurlijk voedsel geven? Doe dat dan via een van bovenstaande links of via de algemene link van Zooplus. Als u winkelt via onze katten webshop links, levert het ons iets op: een kleine moeite en voor Katimo een groot gebaar! 

CheckStat