FacebookTwitter

Webshop: Katimo katten kaarten

katimo_kaarten_2

Steun kattenopvang en kittenopvang Katimo met de aanschaf van deze unieke Katimo Katten Kaarten! Een serie van 9 verschillende kattenkaarten die in samenwerking met onze Facebooklezers tot stand is gekomen. Zij mochten namelijk voor een aantal van de ansichtkaarten via stemming bepalen welke kat, poes of kitten de kaart zou sieren. Soms was het een nek-aan-nek race, soms was het overduidelijk wat de winnende foto zou worden... Maar het resultaat is, mede dankzij Insert Media, prachtig geworden!

Hoe zien de kaarten van Katimo er uit?

De Katimo Katten Kaarten zijn geheel in kleur op stevig A5 papier gedrukt. Tal van Katimo fotomodellen sieren de kattenkaarten. Een kitten dat lekker bij z'n moeder ligt. Een weeskitten dat een flesje krijgt. Een senior kat die nog zo van het leven geniet... Hiernaast een aantal voorbeelden. De achterzijde van de kaart is (op een ministukje na waar we kort onze contactgegevens vermelden) blanco zodat er voldoende ruimte overblijft voor een persoonlijke boodschap en de adresgegevens.

katimo_kaarten_1

Wat kost een set kattenkaarten?

Een set van 9 A5 full colour kaarten kost € 5,50 inclusief verzendkosten binnen Nederland.Ook als je meerdere sets bestelt, rekenen we dit bedrag. Voor verzendingen naar andere landen in Europa, moeten we helaas € 1 extra per set rekenen. Kom je de Katimo Katten Kaarten zelf ophalen in Roermond, dan rekenen we € 4,50 per set.

Wat levert het Katimo op?

Van elke set Katimo Katten Kaarten die wordt verkocht, komt € 4,- ten goede aan Katimo. Wij werken met vrijwilligers, en ontvangen géén subsidies of andere (regelmatige) inkomsten. Wij zijn geheel aangewezen op eigen financiële middelen. Vandaar dat wij blij zijn met elke set kattenkaarten die wordt verkocht.

Hoe kan ik bestellen?

Draagt u onze kattenopvang en kittenopvang een warm hart toe? En wilt u vrienden, kennissen en familie af en toe een leuke kaart sturen? Of iemand verrassen met een uniek en bruikbaar cadeau? Bestel dan een of meerdere sets Katimo Katten Kaarten. 

Maak het bedrag over op IBAN: NL69RABO0143653776 ten name van Katimo te Roermond BIC: RABONL2U 

Vergeet bij de overschrijving niet uw volledige adresgegevens, ‘Katten Kaarten’ en het door u gewenste aantal sets bij de omschrijving op te nemen.
Na ontvangst van de betaling sturen wij u de Katimo Katten Kaarten per *post toe.

* Wij kunnen niet aansprakelijk gehouden worden voor kwijtgeraakte, beschadigde of niet aangekomen poststukken.

CheckStat