FacebookTwitter

Gastgezinnen gezocht

Zonder al deze mensen die geheel vrijwillig en met liefde en geduld de kittens opvoeden, zou Katimo niet kunnen bestaan. Voor al deze mensen geldt : JULLIE ZIJN SCHATTEN EN ONBETAALBAAR !!!!

Wilt u ons team als gastgezin versterken?

bwcatfaceDat kan op allerlei manieren, U kunt de kleintjes opvangen die pasgeboren zijn en om de zoveel uur een flesje nodig hebben, U kunt kiezen voor de iets oudere kittens die wel al zelfstandig eten maar dit nog onder toezicht moeten doen zodat het zeker is dat ze genoeg groeien. Ook kunt u moederpoezen en hun kroost opvangen. Op die manier hoeven de moederpoezen geen hoofdbrekens te hebben over hun maaltijd en kunnen ze al hun tijd en energie steken in het grootbrengen van hun kleintjes. Ook voor hen zijn we nog op zoek naar gastgezinnen. Vooral mensen die parttime werken zijn hiervoor geschikt. De oudere katten die nog wachten op herplaatsing kunnen ook bij mensen worden ondergebracht die full time werken, deze behoeve immers alleen eten en drinken en de benodigde knuffels die ook in vrije uren voldoende gegeven kunnen worden

Gastgezin van Katimo is dankbaar werk

We streven er naar om ieder gastgezin maar 1 nestje per keer te laten grootbrengen maar soms zal er – vooral in een extreem druk kittenseizoen - water bij de wijn moeten om alles onder de pannen te krijgen. Wanneer een kleintje dan naar zijn nieuwe huisje vertrekt zal het even slikken zijn maar we weten ook dat we het juist hiervoor doen, een kitten een veilig en warm thuis te bezorgen, Een thuis waar hij niet meer een zwervend bestaan hoeft te hebben maar met de hulp, de liefde en vooral de toewijding van het gastgezin een veilige toekomst tegemoet gaat. De moederpoezen die we neutraliseren en die vervolgens ook herplaatst kunnen worden, de dankbaarheid in hun ogen, je vergeet meteen dat het af en toe afzien was als er onverhoopt eentje ziek werd.

Alle kosten die verbonden zijn met het grootbrengen en de verzorging worden door kattenopvang en kittenopvang Katimo betaald, het enige wat het u kost is liefde, warmte en toewijding voor onze kleine en grote gasten. Vanzelfsprekend staan we u tijdens de opvang met raad en daad terzijde.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We zijn blij met iedere helpende hand.

Heeft u geen tijd maar wilt u wel een kleine gift doen?

Donatie's zijn van harte welkom op
IBAN: NL69RABO0143653776 t.n.v Katimo te Roermond
BIC: RABONL2U 

CheckStat