FacebookTwitter

Help Katimo met goederen

donatie goederen aan katimo
Enige tijd geleden heeft Katimo een enorme donatie ontvangen in de vorm van goederen. Want ook steun in de vorm van bruikbare spullen is zeer welkom; omdat zo vaak kostbare zaken niet hoeven te worden aangeschaft, scheelt dat weer in de kosten! Een inzamelingsactie onder de leden van een forum resulteerde in krabpalen, benches, kleine kattenbakjes voor de kittens, reismandjes, dekentjes, rieten stoelen, mandjes, natvoer, elektrische weegschalen, speeltjes, droogvoer, kopieerpapier, flesjes voor de kittens en nog veel, veel meer. En die hulp aan Katimo was heel erg welkom!

Wilt u kattenopvang en kittenopvang Katimo steunen maar doet u dat liever in natura? Ook goederen (vanzelfsprekend schoon, heel en bruikbaar) zijn van harte welkom! We hebben zelfs een verlanglijstje opgesteld namens onze grote en kleine gasten. Maar ook voor het kantoor kunnen we ook nog de nodige spullen gebruiken. Kunt u Katimo helpen met goederen? Wilt u een inzameling houden onder vrienden en kennissen? Neem dan even contact met ons op.

Verlanglijstje Katimo:

Voeding en verzorging: kittenvoer (brokjes, blikjes of zakjes), Royal Canin babycat voer, Beaphar flesjes, elektrische warmtedekentjes, warmtekruiken, Frontline / stronghold / combo, AD voeding van Hill's (via dierenarts verkrijgbaar), natvoer (blikjes, kuipjes of zakjes), ontsmettingsmiddel, fleecedekentjes, handdoeken, badlakens, krabpaaltjes, benches, digitale weegschalen, caviakooien, mandjes, kleine kattenbakjes etc.
Voor het kattenverblijf: rieten stoelen, bankjes en tafeltjes
Voor het kantoor: postzegels en kopieerpapier.

Hoe kunt u ons nog meer helpen?

- Bel ons als u een nestje kittens ziet.
- Laat uw eigen katten ‘helpen’.
- Steun ons met een financiële bijdrage
- Steun ons tijdens het online winkelen.
- Help ons als vrijwilliger: als chauffeur of bijrijder of als gastgezin.

Namens alle poezen, katers en kittens, hartelijk dank voor uw hulp!

CheckStat