FacebookTwitter

Vrijwilliger dierenambulance Katimo

Onze dierenambulance is een niet te missen onderdeel van de Stichting Katimo uit Limburg. In het kittenseizoen maakt de ambulance enorm veel kilometers door heel Limburg. Om het werk beter te kunnen verdelen, is kattenopvang en kittenopvang Katimo dringend op zoek naar vrijwilligers die ons als chauffeur of bijrijder willen helpen.

Chauffeurs en bijrijders dierenambulance

De ambulance haalt na een melding de kittens en/of moederpoezen op en brengt ze naar de gastgezinnen. Ook haalt de ambulance de kittens op om te worden voorzien van hun prikjes en chip en zorgt de ambulance voor de bevoorrading van onze gastgezinnen zodat zij alles bij de hand hebben om de kittens te kunnen verzorgen.

Elke dag is anders en als chauffeur of bijrijder maak je altijd wel weer iets mee wat de moeite is om te vertellen. Heb je hart voor dieren en ben je niet bang het spreekwoordelijke katje zonder handschoenen aan te pakken? Heb je wat uren in de week tijd? Ben je bereid op vrijwillige basis als chauffeur of bijrijder Stichting Katimo te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als bijrijder van de dierenambulance heb je trouwens geen rijbewijs nodig.

Heeft u interesse om ons als chauffeur of bijrijder van de dierenambulance Katimo te helpen, bel dan vrijblijvend met 06-46594440 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CheckStat