FacebookTwitter

Katten: werkstuk, spreekbeurt, kleurplaten en meer

i love cats

Ben je op zoek naar informatie over katten voor je spreekbeurt of werkstuk, zoek je liedjes over katten, kleurplaten of andere leuke dingen over katten? Dan is deze pagina op de website van Katimo precies wat voor jou! Nu nog zijn we druk bezig de pagina te vullen met informatie over katten die je kunt gebruiken voor je spreekbeurt. Ook zijn we nog aan de slag met het verzamelen van katten liedjes en voorbeelden van werkstukken over katten. Neem dus regelmatig een kijkje op deze pagina, want de kans is groot dat er dan alweer wat meer werkstukken, spreekbeurten, liedjes, kleurplaten en meer over katten te vinden is!

Werkstuk over katten

Joshua heeft een heel mooi werkstuk over katten geschreven. Bij hem wonen trouwens twee katten van Katimo, ze heten Rakker en Zorro. Ze hebben er nog niet zo lang geleden een vriendje bij gekregen; Streepje. Joshua wil later schrijver worden en we denken dat hem dat zeker gaat lukken, hij schrijft erg goed. Klik maar op het plaatje met 'I love Cats', dan krijg je in een ander scherm de pdf van het werkstuk over katten.

Spreekbeurt over katten

hqdefault 
Dit is misschien wel een heel leuk filmpje om je spreekbeurt over katten mee te beginnen. In dat filmpje vertellen we wie we zijn en wat we voor katten, kittens en zwerfkatten doen. En we vertellen ook hoe jij ons - samen met je ouders, klasgenoten, familie of school - ons kan helpen!

Kleurplaten van katten en kittens

Misschien heb je ze al gevonden, maar op onze website staan een boel leuke kleurplaten van katten en kittens! Klik maar hier: kleurplaten katten en kittens.

Liedjes over katten

We zijn nog druk bezig om leuke liedjes over katten te vinden. Kom over een tijdje nog maar eens terug op de site want de kans is groot dat er dan een boel leuke liedjes op staan. Net zoals er dan vast meer kleurplaten, werkstukken en informatie voor spreekbeurten over katten te vinden is. 

CheckStat