FacebookTwitter

De Katimo kapper voor mens en dier.

Katimo wil graag het volgende onder de aandacht brengen:
vacht- en huidverzorging van uw geliefde huisdier!
De verzorging van vacht en huid draagt bij aan de gehele gezondheid van uw huisdier. Door niet de juiste of te weinig aandacht hier aan te schenken, kan dit tot grote problemen leiden. Bijvoorbeeld een kattenvacht die vervilt is, kan flinke wonden veroorzaken die tot nog ernstigere complicaties kan gaan leiden zoals ontstekingen. Dit kan gemakkelijk worden voorkomen.

Daarom kunt u vanaf nu ook terecht bij ons voor de Katimo kapper!! De vacht van uw huisdier kunt u laten verzorgen bij onze stichting. Dit houdt in: de gehele vacht wordt klittenvrij gemaakt, losse haren die normaal door uw huis liggen, worden door onze behandeling een stuk minder. Daarbij als dit gewenst is knippen wij ook de nageltjes bij van uw huisdier en maken wij de oren schoon indien nodig. U kunt bij ons terecht met verschillende soorten huisdieren, dus niet alleen uw kat maar bijvoorbeeld ook uw konijn.

Naast uw huisdier kunt u zelfs uw eigen haar in een nieuw kapsel laten knippen! Wij werken alleen op afspraak! Klanten van Katimo krijgen extra korting! De vergoeding die wij hiervoor vragen wordt geheel gedoneerd aan stichting Katimo. Hiermee helpt u onze stichting zodat wij hulp kunnen blijven bieden aan katten in moeilijkheden.

Voor een afspraak te maken, of vragen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

katimokapper

CheckStat