FacebookTwitter

Help kattenopvang en kittenopvang Katimo

Anne_met_de_kleintjes
Help kattenopvang en kittenopvang Katimo uit Limburg met hulp en steun. Katimo is een stichting die geheel is aangewezen op eigen financiële middelen. Al het werk wat onze mensen doen, is vrijwilligerswerk. Wij ontvangen géén subsidies of andere (regelmatige) inkomsten. Vandaar dat wij blij zijn met alle vormen van hulp en steun. U kunt ons helpen met een financiële bijdrage, als sponsor, een donatie van goederen, als vrijwilliger of door onze kattenopvang wat bekender te maken.

Financiële bijdrage

Wilt u ons steunen in ons werk, dan is elke donatie, groot of klein, van harte welkom. Katimo is aangemerkt als ANBI. IBAN: NL69RABO0143653776 BIC: RABONL2U De projecten waarbij u ons kunt steunen en informatie over ANBI vindt u hier.

Sponsor van Katimo

Bedrijven die Stichting Katimo met goederen, diensten of een financiële bijdrage sponsoren, kunnen wij als tegenprestatie de nodige exposure bieden. Neem even contact met ons op. Samen vinden we vast en zeker een passende manier om u als sponsor van Stichting Katimo te profileren.

Donatie goederen

Wilt u ons steunen maar doet u dat liever in natura? Ook goederen zijn van harte welkom! We hebben zelfs een verlanglijstje opgesteld namens onze grote en kleine gasten. Maar ook voor het kantoor kunnen we ook nog de nodige spullen gebruiken. Hier leest u hoe u Katimo met goederen kunt helpen.

Vrijwilliger Katimo 

Gastgezin Katimo
Ieder jaar opnieuw bemerken we een tekort aan gastgezinnen. De beschikbare gastgezinnen bepalen voor een groot gedeelte hoeveel katten we kunnen helpen in hun nood. Meer informatie over hoe u ons als gastgezin kunt helpen.

Vrijwilliger dierenambulance Katimo
Onze dierenambulance maakt enorm veel kilometers door heel Limburg. Daarom zijn we op zoek naar extra chauffeurs of bijrijders om het werk beter te kunnen verdelen. Meer informatie hoe u ons op de dierenambulance kunt helpen.

Maak Katimo bekend

Hoe bekender Katimo bij de mensen is, hoe meer weeskittens en moederpoezen we kunnen helpen. Vandaar dat we heel blij zijn als mensen ons helpen onze naamsbekendheid te verhogen. En dat kan op diverse manieren. Meer informatie over hoe u Katimo kunt helpen bekender te worden.

Wat kunt u nog meer doen?

- Bel ons als u een nestje kittens ziet.
- Laat uw eigen katten 'helpen'.
- Steun ons door online te shoppen
- Volg ons op Facebook.

Kunt u ons helpen? Als sponsor, vrijwilliger, donateur of anderszins? Neem dan contact met ons op. We zijn blij met iedere helpende hand! Namens alle poezen, katers en kittens, hartelijk dank voor de hulp aan kattenopvang en kittenopvang Katimo!

CheckStat