FacebookTwitter

November 2012

Update van een oud-Katimo kat

garfield-en-hond-21-300x225Het is altijd weer leuk om updates van oud Katimo katten te ontvangen. We hebben met heel veel liefde voor hen gezorgd en zijn natuurlijke reuze benieuwd hoe ze zich verder ontwikkelen. Onderstaand bericht van Nicolle Baumans vonden we dan ook heel leuk  om te lezen! En die foto's zijn simpelweg schattig. fijn hoor, dat Garfield het zo naar zijn zin heeft.

garfield-en-hond-150x150

'Sinds een paar weken zijn wij de trotse personeelsleden van kater Garfield. In het begin hadden we er een hard hoofd in. Hij was zo bang voor onze honden, dat hij zich zelfs helemaal ondergepoept had. Maar met de dag durfde hij ze dichterbij te laten. Hij durfde hij zelf ook meer op ontdekkingsreis.''En kijk ze nu eens heerlijk naast elkaar liggen. 

Hij heeft zijn draai hier helemaal gevonden. Als ik in de keuken ben, draait hij om me heen en bedelt tot hij iets lekkers krijgt. En zo gauw ik ergens ga zitten, heb ik hem op schoot en snort hij dat het een lieve lust is. Kortom... het gaat super met Garfieldje!'

Meer updates van oud-Katimo katten vind u op onze Facebookpagina.

Ontroering

Vandaag is een wondertje gebeurd, weten jullie nog ? onze boze, zeer boze B.A., onze onfortuinlijke kat met de wond aan zijn staart ? Tot gisteren was hij totaal niet benaderbaar, blazen, sissen, uithalen en alle andere verdedigingstechnieken die een kat in huis heeft. Vanmorgen toen we bij zijn unit kwamen stond hij voor de eerste keer rechtop en miauwde om aandacht, echt een heel timide miauwtje, je kon bijna horen dat hij wilde zeggen; “ik herinner me het weer, ooit, lang geleden was ik niet bang voor jullie mensen, ooit lang geleden vertrouwde ik jullie, maar ooit lang geleden is er iets met mij gebeurt waarom ik nu zo kwaad was, deze week heb ik jullie leren kennen en stukje bij beetje kreeg ik weer vertrouwen in die wezens op twee poten, jullie waren lief voor mij, ik kreeg eten, er werd niks van mij verlangd wat ik niet wilde, en mensen, dat doet me goed, ik kreeg weer een naam, dat was B.A. ( Broken Arrow) omdat mijn staart er een stuk af moest. Heerlijk pijnvrij nu.

Lees meer: Ontroering

CheckStat