FacebookTwitter

Oktober 2012

operatie-staart-23-10-2012-003-150x150operatie-staart-23-10-2012-002-150x150Gisteren is onze arme zwerfkat geopereerd aan zijn staart. Wat moet dit dier een helse pijn hebben gehad. En dat 7 maanden lang, dag in, dag uit… Hoe kan iemand dit toelaten? In februari 2012 is voor de eerste keer gezien dat hij een wond had aan zijn staart. Iedere dag kwam hij bedelen voor eten, en iedere dag bloedde de wond…

Lees meer: Operatie staart zwerfkat

Luka-uit-Sittard-Limburg-was-vermist-300x250Ben je je kat of poes kwijt of is deze al langere tijd vermist? Het is niet voldoende de kat als vermist bij diverse websites aan te geven. Er is nog zoveel meer dat je kunt doen! Geef in ieder geval aan zoveel mogelijk mensen door dat je kat vermist is. Plaats advertenties, hang flyers op, maar het belangrijkste is: blijf zoeken en geef de moed niet op! Er zijn heel wat katten die na maanden vermist te zijn, toch weer herenigd werden met hun eigenaren. We hebben een uitgebreide lijst met tips en adviezen samengesteld waarin staat wat je allemaal kunt doen om je kat of poes weer terug te vinden. 

Ook kun je de vermiste kat of poes via onze social media (Twitter en Facebook) onder de aandacht laten brengen.

Dierendag... Tja, wat moet ik er van vinden? Leuk dat het bestaat? Fijn dat de dieren die het al goed hebben op deze ene dag in het jaar nog meer worden verwend? Ik had liever gezien dat al het geld dat wordt besteedt aan luxe artikelen voor huisdieren die het al goed hebben én het reclamegeld dat wordt gespendeerd om in te spelen op de emotie rondom dierendag, terecht zou komen in een grote pot waarmee we het leed van de “verschoppelingen” in deze maatschappij iets kunnen verlichten.

Lees meer: 4 oktober: dierendag

CheckStat