FacebookTwitter

Augustus 2012

Katimo helpen door te winkelen

Wist u dat u Katimo kunt helpen door online te shoppen voor uw kat, hond, konijn of ander dier? Het kost u niets extra en het levert ons een klein beetje op! En dat geld kunnen we zó goed gebruiken!

Het principe is eenvoudig, elke keer als u via 'onze' webshops iets aanschaft, krijgen wij een klein percentage van de omzet. En u weet het, élke euro is welkom bij Katimo. We kunnen er namelijk zoveel goeds mee doen voor alle zwerfkatten, weeskittens, moederpoezen en andere katten en dieren in nood. Geen gesleep meer met zware zakken kattenbak grit of kattenvoer, geen drukke rijen bij de kassa, een ruime voorraad, geen gehaast meer naar de winkel én profiteren van aanbiedingen... Online winkelen heeft behoorlijk wat voordelen! En dat vinden de katten en kittens van Katimo ook! Dus, namens hen, bedankt voor uw aankoop! Hier vindt u 'onze' webshops.

Animatiefilm voor Stichting Katimo!

raimke-282x300

Via Twitter (@KatimoNederland) zijn we in contact gekomen met Raimke Groothuizen. Zij was zo lief een van onze berichtjes door te plaatsen.

Toen we, nieuwsgierig als we waren, vervolgens in haar biografie lazen dat ze korte animatiefilms maakt én een dierenliefhebster (ze heeft een papagaai, een hagedis én twee katten) is, hebben we de stoute schoenen aangetrokken…

‘Ga je ooit nog een animatie van katten maken? #durftevragen’ En ja… ze doet het! Voor Katimo!

Lees meer: Animatiefilm voor Stichting Katimo!

Ik ben een gelukkig mens

Vanavond ben ik een gelukkig mens geworden, we kregen bezoek van iemand die nogal bekend is in Nederland, iemand met een hart van goud voor dieren. kim-holland-004-klein-225x300Vanmiddag kwam ze al met cadeautjes voor onze katten, (zie foto’s) toen kon ze bij mij al niet meer stuk, maar ook haar blikken naar onze dieren die hier permanent verblijven en die gewoon vaak moeders mooiste niet zijn, blikken die daar doorheen prikten en zag wat ik altijd zie, dieren die ook onze liefde en aandacht verdienen zonder op het uiterlijk te letten, uiterlijk wat voor haar eigenlijk heel belangrijk is maar dat hier voor haar niet telde, haar ogen die zo zacht werden, die bijna straalden.

Lees meer: Ik ben een gelukkig mens

CheckStat