FacebookTwitter

Juni 2012

Beaphar bedankt !

Het weekend begint heel goed, ik kreeg net een telefoontje van Beaphar dat we rondom de 1000, jawel duizend, zakjes kattensnoepjes krijgen.

Helemaal geweldg is dat, juist deze dingen, die extraatjes zijn, kunnen we vaak gewoon niet betalen omdat voer nu eenmaal belangrijker is. ik ben helemaal blij. Beaphar ; uit de grond van mijn hart, dank jullie wel.

Grrrrrrrr katten

Kan me iemand vertellen waarom ik niet gewoon heb besloten, jaren geleden om egeltjes op te gaan vangen? Die diertjes laten zich dan wel erg stekelig oppakken maar ze houden je niet voor de gek. Dat is met katten wel even anders. 

Vandaag zijn Piet en Chantal naar Vlodrop gegaan, ik had een telefoontje van een meneer gekregen, er liep een gewonde kat in zijn tuin, de staart zag er erg bloederig uit, bij zulke meldingen ga ik het hele voorgenomen programma omgooien, een gewond dier gaat hier altijd voor,  Madam kwam altijd rond de middag eten, dat deed ze al maanden zo. Wij dachten dus ; “ha, dat wordt een makkie, vangkooi neerzetten, eten erin, hup kat erin, en hebbes”, mooi niet dus, Piet en Chantal hebben heel gezellig met een bakje koffie samen op een bankje gezeten van rond 11.30 uur tot 16.00 uur, kat is 1 keer gezien en daarna niet meer.

Piet en Chantal hebben met een diepe zucht maar weer alles ingeladen aangezien er ook nog katten moesten worden opgehaald die geneutraliseerd waren. En geloof het of niet, nog geen kwartier later belt de mevrouw waar de kat zat, dat madam prinsheerlijk, languit op het terras van de zon lag te genieten, het is dat we dieren proberen te redden anders zou je ze toch het nekje willen omdraaien ?, maar wacht maar tante, we blijven komen en te pakken krijgen we je.

CheckStat