FacebookTwitter

Maart 2012

Dankzij Katimo is Geoffrey er nog

geoffrey-300x186Een aantal weken geleden was mijn Geoffrey van 13 jaar erg ziek. Hij at niet en was apathisch, dus naar de dierenarts met hem! Daar bleek dat hij koorts had en is hij de eerste dag gespuitvoerd en helemaal nagekeken. De tweede dag is er bloed afgenomen voor onderzoek en alles was goed, behalve de waarde van de alvleesklier. Dus waarschijnlijk alvleesklierontsteking. Ik had hem ondertussen weer thuis en moest hem aan het eten houden, spuitvoeren dus. De opties die mijn dierenarts had gegeven waren: daar laten en hun laten spuitvoeren,een sonde aanbrengen of in laten slapen. Ik was ten einde raad! Toen heeft Corien mij een tip gegeven voor een bepaald medicijn.

Lees meer: Dankzij Katimo is Geoffrey er nog

De regenboogbrug: Mazzel


mazzel-2Ondanks alle zorg, aandacht, medicijnen en vooral heel veel liefde moeten we soms afscheid nemen. Soms zijn katten gewoon op en moe, soms kunnen we ze gewoonweg niet meer helpen.
Ze zullen echter nooit vergeten worden... Mazzel is ooit bij ons gekomen als een oude man, ziek, uitgemergeld, na een tijdje weer opgeknapt maar nu was hij echt op. Hij heeft hier nog ruim 8 maanden van zijn leven genoten. Jongen, het ga je goed, er is van je gehouden hier.

 

Van Bandit naar Benjamin!

bandit-199x300Zo heb je drie katten, zo nog eentje. Eerst moest ik mijn oude dame Pelle van 20 in laten slapen en al vier maanden later Tobbe van bijna 13 die kanker had. Toen bleef onze Daan in zijn eentje achter. En liep al gauw met zijn ziel onder zijn pootjes.

Via een forum had ik al gehoord van de match-talenten van Corien, dus eind maart 2010 reden wij naar Katimo in Roermond. Corien had al het nodige voorwerk gedaan en had 5 katten uitgezocht die wel geschikt waren voor ons. Het was niet makkelijk om te kiezen. het liefst zou je ze allemaal meenemen, maar dat gaat dus niet.

Lees meer: Van Bandit naar Benjamin!

CheckStat