FacebookTwitter

Februari 2012

Zwerfkat met oogproblemen gered

We kregen een melding van een verwilderde kat die al tijden in een portiek schuilde. Volgens omwonenden zag hij er niet goed uit. Zijn ogen leken ontstoken en zaten bijna dicht. De kat zou bij niemand horen, was als kitten op straat gezet en vervolgens aan zijn lot overgelaten. Hij scheen zich al meer dan een jaar terug te trekken in dat portiek. goof-300x225Met deze signalen en de buitentemperaturen ver onder nul, gingen bij Katimo alle seinen op rood.

Deze kat moest van straat gehaald en wel snel.

Lees meer: Zwerfkat met oogproblemen gered

Onverwachte donatie maakt veel mogelijk

Zomaar ineens uit het niets, kwam een enorme donatie binnen. Ik heb gelezen en nog eens gelezen om er zeker van te zijn dat ik het goed las. Niet te geloven, wat een ongelooflijke verrassing, ik ben er stil van!!

Voor iedereen die gedoneerd heeft of dat nu in klinkende munt of met welgemeende woorden is geweest, met name voor Kiki en Klumke, recht vanuit mijn hart; dank jullie wel! Dankzij de onverwachte grote gift, is het Stichting Katimo mogelijk gemaakt om zowel Goof, Kiki als ook Klumke te kunnen helpen. De castratie, enting en de behandeling van Klumke is hiermee betaald, De operatie vandaag en ook de enting van Kiki is ook hiermee betaald, ook de castratie en enting van Goof kwamen uit deze pot.

Lees meer: Onverwachte donatie maakt veel mogelijk

Hulp bij gedragsproblemen

tinusEen van mijn katten had gedragsproblemen. Door een noodlottig ongeval van de vorige eigenaresse is Tinus ( een grote, trotse Noorse Boskat) bij mij gekomen. Tinus was de enige kat bij de vorige eigenaresse en was gewend vrij buiten op straat te lopen. Bij mij moest hij rekening houden met nog 4 katten en hij mocht niet meer op straat lopen (wel een afgeschermde tuin).

Lees meer: Hulp bij gedragsproblemen

CheckStat