FacebookTwitter

Mei 2010

Een ander begin.

Het seizoen begint dit jaar anders dan we gewend zijn, normaal komen er kittens binnen zonder hun mamma, dit jaar zijn dat er pas vier, de rest heeft allemaal hun mamma nog bij zich, of deze zijn hoogzwanger bij ons binnengebracht, nu zitten we dus te wachten op de babyboom en dat we hier bij katimo kraamverpleegsters worden. Voor ons is het natuurlijk heerlijk om te zien dat de kittens tevreden zijn en hun moeders geen zorg hebben om hun natje en droogje, daar zijn wij tenslotte voor.

Ook met de vaak iets wildere moeders krijg je op den duur een vertrouwensband. In het begin zijn ze ontzettend op hun hoede maar wanneer ze in de gaten hebben dat je het goed met ze bedoeld zie je dat hun vertrouwen in ons groeit.

Lees meer: Een ander begin

Eindelijk

Eindelijk kunnen we weer posten in ons weblog. Alle data van het vorige weblog zijn verloren gegaan, jammer maar het is niet anders,  we zullen proberen om zoveel mogelijk terug te vinden in onze bestanden en dan deze weer hier te plaatsen,

Ook bij "nieuwe eigenaren vertellen"  zijn er problemen, ook deze hopen we binnenkort op te lossen. De bedoeling is nu dat nieuwe baasjes hier zelf hun verhaaltjes op kunnen posten en ook de mogelijkheid hebben om zelf een foto bij hun verhaal te zetten, ook hier zullen we zoveel mogelijk verhaaltjes terug proberen te vinden en opnieuw te plaatsen.

We blijven het zo fijn vinden om zo nu en dan nog iets van onze voormalige opvangers te horen.

CheckStat