FacebookTwitter

Weblog/Verhalen uit de praktijk

beaphar

Hoofdsponsor van kattenopvang en kittenopvang Katimo is Beaphar. 

Katimo Fan-Dag: 1 juni 2013

Kattenopvang en kittenopvang Katimo organiseert zaterdag 1 juni aanstaande de eerste Katimo Fan-Dag. Een goede gelegenheid kennis te maken met het team van Katimo, onze ambulance te bekijken, vragen te stellen over bijvoorbeeld de gezondheid, voeding of verzorging van je kat of je misschien direct als vrijwilliger van stichting Katimo aan te melden.

Spikkerweg 156, Roermond

1 Juni aanstaande (van 13.00 tot 17.00 uur) is iedereen van harte welkom op de Spikkerweg 156 in Roermond. Voor groot en klein is er wat te doen. Smullen van een suikerspin, slush puppie, verse popcorn of een overheerlijke pizza. Kinderen kunnen zich vermaken met het springkussen en tot een mooie kater of poes worden geschminkt. Een DJ verzorgt de muzikale omlijsting van de dag en ook Patrick Gerets komt op de Katimo Fan-Dag optreden. Mensen die met onze ambassadrice Kim Holland kennis willen maken, kunnen haar die dag de hand schudden.

Van harte welkom

esmee
fiesta
johns kitchen
royal canin
shcn

Stichting Katimo heeft de laatste jaren met name via social media als Twitter en Facebook een enorme schare trouwe fans die opgebouwd. Ook de mensen die ons al wat langer van naam kennen of via-via van ons gehoord hebben, zijn op de Katimo Fan-Dag van 1 juni aanstaande van harte welkom om eens persoonlijk met Katimo kennis te komen maken.

Hulp en steun gevraagd

Stichting Katimo zet zich voor moederloze (zoog)kittens, moederpoezen en zwerfkatten in geheel Limburg. Ook gewonde katten kunnen op hulp van kittenopvang en kattenopvang Katimo rekenen. Deze hulp kunnen we echter niet bieden zonder de steun van onze vele vrijwilligers, sponsors en donateurs. Wij ontvangen géén subsidies of andere (regelmatige) inkomsten. Al het werk wat onze mensen doen, is vrijwilligerswerk. Vandaar dat wij blij zijn met alle vormen van hulp en steun

Dank aan onze sponsors

Ook bij het organiseren van de Katimo Fan-Dag hebben we hulp en steun uit soms onverwachte hoek mogen ontvangen. Zo doneert John's Kitchen maar liefst 20 overheerlijke pizza's, stelt Esmee Suikerspin uit Vlodrop een suikerspin-, popcorn- en slush puppie machine ter beschikking en hebben organisaties als Fiësta Verhuur, SHCN Dierenuitvaart en Royal Canin ons gesponsord. En daar zijn we heel blij mee!

Graag vooraf aanmelden

Noteer in de agenda: 1 juni 2013 van 13.00 tot 17.00 uur de Katimo Fan-Dag. Iedereen is welkom, onze fans en hun vrienden, onze gastgezinnen en andere vrijwilligers, mensen die ons eens persoonlijk willen leren kennen... Wel graag even vooraf aanmelden via e-mail, dan kunnen we rekening houden met de catering voor de Katimo Fan-Dag.

CheckStat