FacebookTwitter

Augustus 2013

Afscheid van Opa Arie

Vandaag, 17 augustus 2013, is geen goede dag. Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van de oudste kat bij Katimo, onze Opa Arie. Bijna 22 jaar is deze kerel geworden, ik weet een heel gezegende leeftijd voor een kat, maar toch. Kereltje van mij, het gaat je goed daar op de regenboogbrug, je lijfje was op, maar je hebt nog zoveel plezier gehad hier bij ons, dat is voor mij een troost. Wat was je aanwezig, wat kon je vertellen en vooral, wat had je een eetlust! Iedere morgen stond je voor de deur te bedelen, je wilde op de gang, rustig op je gemak, zonder gestoord te worden eten. En vanmorgen stond je er niet, je lag rustig in een mandje, in je slaap ben je vetrokken. Ik moest slikken toen ik je zag want ik wist meteen dat je niet meer bij ons was. Een aai over je bol heb ik je gegeven, even bij je gezeten om rustig afscheid te nemen. Het is goed zo, Phantom neemt nu het stokje van je over als oudste Katimootje, 19 jaar oud en nog in goede gezondheid. Ik zal je missen kerel. Rust Zacht.
Corien

opa arie

phantom
Phantom (uit 2004), is een van de katten die altijd bij Katimo mag blijven wonen. Wilt u samen met ons voor haar zorgen? Adopteer Phantom op afstand. 

Help Katimo, adopteer een kat

De ouwetjes, de kneusjes, de speciaaltjes... katten die om wat voor reden dan ook geen huisje kunnen vinden, mogen hun leven lang bij Katimo blijven wonen. Daar wordt heel goed voor ze gezorgd, veel met ze geknuffeld en vooral veel van ze gehouden! De kosten van de verzorging van al deze lieverdjes, komen voor rekening van Katimo. En dat telt al snel aardig op: de kosten (voeding, vaccinaties, medicijnen, grit enzovoorts) bedragen gemiddeld 75 euro per maand.

Katimo Adoptie Katten

Om die kosten wat draaglijker te maken, is het mogelijk een (of meerdere) van onze Katimo Katten op afstand te adopteren. Doordat (naar we hopen) een kat door vele mensen wordt geadopteerd, worden door hun maandelijkse bijdragen, de lasten voor Katimo minder en kunnen we meer katten, kittens en zwerfkatten helpen!

Lees meer: Help Katimo, adopteer een kat

CheckStat