FacebookTwitter

Weblog/Verhalen uit de praktijk

Steun Katimo met 1 euro per maand

Stichting Katimo ontvangt geen steun of subsidies. Ook hebben we geen betaalde krachten in dienst. Voor de kosten die we hebben (en dat zijn er vele), zijn we dus afhankelijk van donaties, giften en de inzet van vrijwilligers. Gelukkig zijn er veel mensen die ons een warm hart toedragen. Maar elk jaar, elke maand, ja feitelijk elke dag, moeten we elke eurocent 3 x omdraaien. En soms, als we voor onverwachte hoge kosten worden gesteld, zoals een noodzakelijke operatie of medicijnen, moeten we heksentoeren uithalen om de benodigde euro's bij elkaar te krijgen.

1 euro site

Periodieke bijdragen

Daarom vragen we iedereen die het kan missen en ons een warm hart toedraagt, maak ons en onze katten blij met 1 euro per maand. Alle kleine beetjes maken veel... Want als vele mensen besluiten ons met een dergelijk bedrag per maand te steunen, helpt dat ons al heel veel. Misschien hoeven we met die periodieke bijdragen ons dan wat minder zorgen te maken over de aanschaf van de vele, vele dozen kittenmelk voor de allerkleinsten. Misschien hoeven we ons dan geen zorgen meer te maken over hoe we noodzakelijke of levensreddende operaties moeten betalen.

Help ons met een periodieke bijdrage of een eenmalige gift. We hopen op steun, veel steun. Want we hebben het broodnodig.

CheckStat