FacebookTwitter

2013

Steun Katimo met 1 euro per maand

Stichting Katimo ontvangt geen steun of subsidies. Ook hebben we geen betaalde krachten in dienst. Voor de kosten die we hebben (en dat zijn er vele), zijn we dus afhankelijk van donaties, giften en de inzet van vrijwilligers. Gelukkig zijn er veel mensen die ons een warm hart toedragen. Maar elk jaar, elke maand, ja feitelijk elke dag, moeten we elke eurocent 3 x omdraaien. En soms, als we voor onverwachte hoge kosten worden gesteld, zoals een noodzakelijke operatie of medicijnen, moeten we heksentoeren uithalen om de benodigde euro's bij elkaar te krijgen.

1 euro site

Periodieke bijdragen

Daarom vragen we iedereen die het kan missen en ons een warm hart toedraagt, maak ons en onze katten blij met 1 euro per maand. Alle kleine beetjes maken veel... Want als vele mensen besluiten ons met een dergelijk bedrag per maand te steunen, helpt dat ons al heel veel. Misschien hoeven we met die periodieke bijdragen ons dan wat minder zorgen te maken over de aanschaf van de vele, vele dozen kittenmelk voor de allerkleinsten. Misschien hoeven we ons dan geen zorgen meer te maken over hoe we noodzakelijke of levensreddende operaties moeten betalen.

Help ons met een periodieke bijdrage of een eenmalige gift. We hopen op steun, veel steun. Want we hebben het broodnodig.

Kitana

Weten jullie nog? Onze Kitana, volgens vele zouden haar oogjes hopeloos verloren zijn, zeker was dat ze blind zou worden. Eigenwijs als ik ben trok ik mijn eigen plan. We zijn nu een maand verder en ze is heel goed opgeknapt, ze ziet zeer zeker door 1 oogje, het andere hebben we nog twijfel wat ze nu precies ziet, maar blind is ze zeker niet. De foto's spreken voor zich, ik ben weer een gelukkig mens. Weer een kleintje een toekomst kunnen geven, daar doen we het voor.
Corien

kitana voor

Een update van oud Katimo kitten: Basje

basje tuinHoi Corien en medewerkers,
Ik laat eens even wat horen van mij, Basje. Ik ben inmiddels bijna 4 maanden. Het gaat super met mij!! Ik heb een geweldige vriend, Doran, gekregen. Ik mag aan zijn lippen hangen, maar niet te lang want dan laat Doran toch even weten dat ik niet té ver mag gaan. Ik slaap het liefst nog steeds, bij één van mijn baasjes op schoot, dubbel geklapt, heerlijk tuttend op mijn buikje. Ik slaap ook heel graag in een fleecedeken. Eten kan ik héél goed, maak niet uit wat, brokjes of nat voer. Ik groei hard, te hard volgens het vrouwtje. 's Ochtend kopjes geven aan Doran als goedemorgen, doe ik bijna elke morgen als eerste. Hard racen is mijn grootste hobby en dan tussendoor aan de tenen bijten hihi. Op de vensterbank naar buiten kijken is wel spannend, alleen die dingen die zo'n zoemend geluid maken, volgens het baasje noemen ze die vliegen, storen mij wel af en toe. 

Lees meer: Update van Basje

CheckStat