FacebookTwitter

Weblog/Verhalen uit de praktijk

Update Musimo

Weten jullie nog? het kleine huismusje dat even kwam opknappen bij ons?

mussimoOnze kleine vriend geniet weer van zijn vrijheid. Na 2 dagen te zijn bijgekomen van zijn avontuur en niet meer uitgeput was, hebben we hem weer buiten losgelaten. Na ons vriendelijk te hebben bedankt (niet dus) was het vogeltje letterlijk snel gevlogen. We hadden er graag een foto van gehad, maar het ging zo snel dat dit jammer genoeg niet gelukt is.
Het gaat je goed, kleine vriend.
Corien

Musimo

Tja, daar zit je dan als kleine huismus, helemaal verloren op de plaats bij Katimo. Je bent zo de weg kwijt dat je je zomaar laat oppakken, en wat was je koud.

We hebben je naar binnen gehaald en gekeken wat er aan de hand was. Na een paar minuten kwam je weer helemaal bij, je oogje zag er een beetje raar uit, we hebben er een zalfje ingedaan en na een paar minuten ging het weer veel beter met je oogje, het was gewoon een beetje te droog. Je had honger en viel aan op ons kippengraan, van Lars hebben we een stukje brood gestolen, ook dat vond je lekker. We hebben je in een kattenunit gedaan en deze met takjes een beetje gezellig voor je gemaakt. Je vond dat helemaal niet verkeerd en al snel zat je triomfantelijk rond te kijken.
Maar lieve kleine mus, je hoort hier niet, je hoort buiten in de vrije natuur en daar ga je weer naar terug. Ik hoop dat je een beetje in de buurt blijft en gezellig bij onze kippen komt eten maar je moet je leven leiden in vrijheid.
We willen best even Musimo (mus in moeilijkheden) zijn maar daarna zijn we toch weer gewoon Katimo.

 

 

CheckStat