FacebookTwitter

Februari 2015

27-2

Een afscheid dat eigenlijk geen afscheid is

Onze Piet, en ik waag nu om te zeggen ''mijn Pietje'', heeft vandaag afscheid genomen van ons ambulanceteam. Het ging niet meer, teveel pijn aan zijn benen, hij kon amper nog gas geven en remmen, ook het gesleep met de vangkooien werd hem teveel.

Na vele jaren en nog meer kilometers en dan praat ik over tienduizenden kilometers zit het er voor hem op. Hij heeft me beloofd om te blijven komen. Ook als er geholpen moet worden met een bevalling zal ik een beroep op hem kunnen doen wat voor mij een hele geruststelling is.

Maar het zal anders worden zonder mijn Pietje, een blik, een gebaar, een wenkbrauw die omhoog ging, wij twee konden praten zonder woorden en dat ga ik missen. Het zal even duren voor ik dat met iemand anders ook heb. Gelukkig zijn er mensen die het rijden over kunnen nemen maar dat speciale, dat ene kleine speciale dingetje heb ik toch met mijn Pietje.

Vanmiddag hebben we samen met de mensen die aanwezig waren en de andere mensen van de ambulance samen met Piet vlaai gesmikkeld ter ere van hem. Een kleine toespraak van mij naar Piet toe, maar wat ik ook zeg, nooit zal ik deze man de dank kunnen geven die hij verdient, nog nooit heeft hij me in de kou laten staan. Ik wist dat wanneer ik vast zat met vervoer of wat dan ook Piet mijn deken was die me warm hield en er voor zorgde dat alles op rolletjes liep. Ik had het moeilijk tijdens mijn toespraakje en ik dacht ook bij mijn Pietje de emoties te zien.


Ook het team van Dierenkliniek Hoogveld heeft hem een lekker afscheidscadeautje gegeven, ook zij zullen hem gaan missen.
We wisten al een tijdje dat dit ging komen. De laatste twee jaar heeft hij op zijn tandvlees het werk gedaan, maar het ging niet meer. En nu is het zover. Piet die naar ons komt voor de koffie of voor op locatie uit te helpen, Piet op de ambulance is verleden tijd. Bijgaand een beeld dat we niet meer zullen zien.

Piet mijn Pietje, ik ga je missen en ik denk met mij ons hele team.

Corien

katimo ambulance met chauffeur piet

27-2

Update eerste kittens

 kittenkittens2 kittens3

23 -2

Onze nieuwe aanwinsten, zal het seizoen nu echt alweer beginnen, zo vroeg in het jaar?

kittens-2015  

18-2

De eerste kittens zijn bij ons aangekomen, vanavond de foto's van het kleine grut.

En de foto's van mams met de kids, de kleintjes zijn nu dik 14 dagen oud.
Over een week of 5 worden ze op de site en op facebook aan jullie voorgesteld, nu gunnen we ze eerst een beetje rust.

moeder-met-kittens-18-2-2015-1   moeder-met-kittens-18-2-2015-2

CheckStat