FacebookTwitter

Maart 2016

Beschuit met muisjes (16 maart)

Vannacht is onze Terra moeder geworden van 4 gezonde kittens. De eerste kittens van 2016 in onze stichting zijn een feit.
Moeder en de ukken maken het goed en liggen nu te genieten van de goede zorgen van hun gastmoeder.

kittens 2016

Russel mag naar Nederland !!!! (6 maart)

Russel, ons katje in Indonesië mag naar Nederland. Afgelopen week is de bloeduitslag binnengekomen en die is helemaal goed bevonden. We zijn hartstikke blij, na veel gebel en geschrijf en kopzorg lijkt het er nu op dat we aan de laatste loodjes mogen beginnen.
Het laatste loodje zal zijn: hoe komt ze naar Nederland? We zijn op zoek naar iemand die na 7 mei vanuit Jakarta naar Nederland vliegt. Wie helpt er mee zoeken zodat we ons meisje snel in de armen kunnen sluiten. 
Weet u iemand? Neem contact met ons op. In Jakarta is alles geregeld, we moeten alleen een vluchtbegeleider vinden die haar mee kan nemen.

Dank jullie wel.
Corien

 Russel 12

Carmen heeft hulp nodig (3 maart)

Soms kom je mensen tegen in je leven die je meteen in je hart sluit, het lijkt wel of het is voorbestemd om elkaar te ontmoeten. Zo ook met Doggy en Amber, mensen met het hart op de juiste plaats, ondanks misschien een ruig uiterlijk en een naam als BFA, wat staat voor ''Bikers For Animals''. Maar waren het ook niet toevallig die stoere mannen en vrouwen met de nodige tatoeages die jarenlang door Limburg gereden zijn met gehandicapte kinderen, kinderen die de dag van hun leven hadden dankzij deze ruwe bolsters, blanke pit bikers?

Kennen jullie het verhaal nog op onze fb pagina van Claudette, het kleine teckeltje dat dringend op zoek was naar een rolstoeltje omdat haar achterbeentjes steeds slechter werden? Wij hadden dat rolstoeltje, eigenlijk aangeschaft voor onze eigen katimo Posh, maar die wilde daar niks van weten, dus het ding lag ongebruikt in onze voorraadkamer, dus hebben we contact gezocht met BFA om hen het rolstoeltje aan te bieden.
Dolgelukkig kwamen ze vanuit Lelystad naar Roermond gereden om het stoeltje op te halen, dezelfde dag nog reed Claudette er al mee rond, haar achterbeentjes slijten nu minder snel en ze kan er weer een tijdje tegen.

Vorige week stonden ze weer op de stoep, nu met 2 grote Limburgse vlaaien als dank je wel, helemaal niet nodig maar wel heel lief. Maar ze waren niet alleen, Carmen, ook weer een teckeltje was hun metgezel, Carmen, kijk haar in de ogen en smelt. Carmen is door BFA gered uit de broodfok, 8 jaar oud, als kleine net volgroeide meid kwam ze uit een oost Europees land om hier als fokteef te dienen. 8 jaar heeft het meiske het volgehouden, nest na nest, pup na pup heeft ze grootgebracht, trouw haar kinderen verzorgd in de meest gruwelijke omstandigheden, ik zal jullie de details besparen, maar geloof me, die zijn met geen pen te beschrijven, zo erg., tot haar lijfje het uitgeput opgaf , als oud vuil werd ze behandeld, ze bracht geen geld meer op.

Gelukkig was daar de BFA, zij hebben haar weggehaald daar voor het te laat was. Ze wordt nu vertroeteld en verzorgd met alle liefde van de wereld, een liefde die ze in die 8 jaren nog nooit heeft gevoeld. Na onderzoek bij een dierenarts bleek ons meisje vol met tumoren te zitten rondom haar tepels, tumoren die wel nog geopereerd kunnen worden omdat ze nog klein zijn, een levensreddende operatie voor het hondje die al zoveel heeft meegemaakt. 2 operaties heeft ze nodig omdat het aan beide kanten is, 2 tepeltjes moeten verwijderd worden, operaties die duur zijn (geschat wordt € 800,00)  geld dat BFA niet heeft, ook zij moeten het runnen van donaties en hun fb pagina https://www.facebook.com/Bikers-For-Animals-1649811851902477 is er ook nog niet zo heel lang, dus een like zou leuk zijn.

Veel hondjes zijn er al door hun gered en nu lopen ze vast wat betreft de klinkklare munt, dit mag toch niet gebeuren, dit heeft het kleine meisje na al die jaren toch niet verdiend ? Kunnen wij, willen wij en zullen wij met zijn alle een handje helpen om dit prupke weer een leven te geven , een leven waar ze eindelijk eens kan genieten ? Mij lijkt dat ze dat wel heeft verdiend.

Donaties kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL69RABO0143653776 , Stichting Katimo, ovv teckel Carmen. Ik hoop dat we een goede bijdrage kunnen doen om Carmen te helpen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte.

Dank jullie wel,
Corien

 Carmen

CheckStat