FacebookTwitter

Mei 2016

**20.45** (26 mei)

En onze John is on the road again.
Moedertje met 6 kittens vandaag geboren, melder was heel bezorgd dat de kleintjes de nacht niet zouden overleven als we niet meteen kwamen, veel te koud 's nachts volgens hem.

Interview voor het programma Ongerweag van L1

Onze Caitlin en John werden pasgeleden verrast door een verslaggever met cameraman van L1, dat werd dus een interview zonder enige voorbereiding maar wij vinden dat ze het super gedaan hebben :) 
Voor degenen die de uitzending van gisteren gemist hebben of L1 niet kunnen ontvangen bij deze de link naar de video van de uitzending. 
Voor de mensen van L1, dank jullie wel voor dit interview! Normaal gesproken zijn we echt wel gastvrijer maar de verrassing bij onze vrijwilligers was groot ;)

Kop koffie houden jullie te goed voor een volgende keer!

interview L1 Caitlin en John

Another day at the job (25 mei)

Op sommige dagen wordt onze veerkracht, geduld en vindingrijkheid extreem op de proef gesteld
…vandaag was zo’n dag ...
Vanmorgen in alle vroegte begon te telefoon al te rammelen en zo is het de hele dag doorgegaan.
* 4 Moederloze kittens
* 2 Zwangere moederpoezen
* 2 Moedertjes met kittens
* 1 Gevonden kitten van een paar dagen oud
Zomaar een greep uit de meldingen van vandaag waar wel allemaal vervoer, opvang enz. voor geregeld moet worden. Tussendoor worden er nog kittens en een moederpoes geënt en zorgen we er ook nog voor dat onze gastgezinnen voldoende voorraad in huis hebben!

Soms worden mensen boos aan de telefoon, ze moeten te lang wachten of worden niet meteen te woord gestaan of geholpen … lieve mensen, misschien hebben we dan wel zo’n dag als vandaag, een dag waar geen einde aan lijkt te komen en waarbij we ten allen tijden goede opvang voor onze kittens, met of zonder moeder, geregeld willen hebben.
Daarvoor vragen we jullie begrip, ons werk is mensenwerk en wordt gedaan door een super team van vrijwilligers, mensen die maar 1 gedachte hebben, op het einde van de dag alle meldingen tot een goed einde brengen en alle katjes goed verzorgd onder de pannen bij een gastgezin of op onze locatie.
Lange dagen, maar wij gaan ervoor!

25mei2016

CheckStat