FacebookTwitter

2016

** DANK JULLIE WEL!! **

Op 2 oktober werd tante Annie's home feestelijk geopend, onze mooie nieuwe senioren- en crisisruimte waar we ongelooflijk trots op zijn!
Onderstaande bedrijven hebben d.m.v. hun sponsoring bijgedragen aan het tot stand komen van deze ruimte en het slagen van onze feestelijke opening en daar zijn we meer dan dankbaar voor. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!!
Een warm dankjewel aan al onze sponsors voor hun bijdrage!

Tevens willen we onze ambassadeurs Patrick Gerets & Marcel van de Donk bedanken voor hun aanwezigheid en Patrick voor zijn geweldige optreden!
Last but not least, een dankjewel aan het adres van Robert Ronday die in de microfoon kroop en de officiële opening aan elkaar gepraat heeft!
Het geeft ons een ongelooflijk goed gevoel dat er zoveel mensen zijn die Stichting Katimo een warm hart toedragen ... waarvoor onze dank!

Onze sponsors:

* Partysolutions.eu uit Montfort.
* Rabobank Roermond - Echt.
* Sligro Roermond.
* Schmitz Tuincentrum uit Vlodrop.
* Praxis Tuincentrum uit Roermond.
* Erma's Car-bq & Grill uit Beringe.
* Ut Springertje Attractieverhuur uit Roermond.
* Dedert ijs.
* Drakendroom online schminkwinkel.
* Bakkerij Fleuren Roermond.
* P & P Dakwerken BV Neer.
* Parren Houthandel Roermond.

sponsors opening 2 oktober

** KLEINE FOTO-IMPRESSIE VAN 2 OKTOBER **

Voor al de mensen die gisteren niet aanwezig konden zijn bij de feestelijke opening van onze senioren- en crisisruimte een kleine foto-impressie van onze mooie nieuwe ruimte en de feestelijke activiteiten van 2 oktober.
De weergoden waren ons niet helemaal gunstig gezind maar dat mocht de pret niet drukken!

Een dankjewel aan iedereen die aanwezig was en deze feestelijke opening met ons mee wilde vieren.
 Ook een warm dankjewel aan iedereen die een donatie meebracht, in welke vorm dan ook, we zijn er superblij mee en hebben jullie misschien gisteren niet persoonlijk kunnen bedanken maar we waarderen het enorm! 
Last but not least, ook een dankjewel aan al onze vrijwilligers voor hun extra inzet en alle mensen die mee hebben gewerkt aan deze bijzondere dag, zonder jullie was het niet mogelijk geweest!

1 open dag 2 oktober 201613 open dag12 open dag

2 open dag 2 oktober 20169 open dag3 open dag 2 oktober 2016

10 open dag11 open dag4 open dag

6 open dag5 open dag 8 open dag

 

 

Gigantische onverwachte klap (4 aug)

Vandaag zijn we na een strijd van 3 dagen onze Russel verloren. Russel, de kleine meid, die een geweldig baasje had gevonden in Simone. 3 dagen geleden werd ze kortademig, Simone meteen naar een dierenarts en na laten kijken. Het leek op misschien een ontsteking in de buik omdat ze hier gevoelig op reageerde, dus spoedoperatie volgde, hierna bleek alles in orde wat betreft bloed enz., maar de kortademigheid bleef, 2 dagen met medicijnen in de zuurstoftent, zonder verbetering, en toen opeens bleek er iets in de longen te zien, hier moest specialist naar kijken, we hebben voor vandaag ons hele programma omgegooid om samen met Simone naar de kliniek te gaan, dit moest dit jonge meisje niet alleen doen. Alles was in gereedheid gebracht om te gaan rijden toen Russel de strijd opgaf.......
Wat heeft ze gevochten, wat heeft Simone samen met ons gevochten, we hebben verloren en dat komt hard aan. ik wil er verder even ook niks over zeggen, dit moet eerst een plekje krijgen.

Simone, meisje, hier bij Katimo zijn we er voor je dat weet je. Sterkte.
Russel, Rust Zacht.
een verdrietige Corien

 russel 17

CheckStat