FacebookTwitter

2017

Beschuit met muisjes! 😸

8 oktober 2017

Hallo lieve kattenvriendjes 😸
Hier is het weer tijd voor beschuit met muisjes! 
Vorige week zaterdag, 30 september, ben ik Tess mama geworden van 6 prachtige kittens waar ik zelf heel erg trots op ben, want ik wijk geen minuut van hun zijde 💖
En ook mijn opvangmama ben ik heel dankbaar!
Ook zij heeft al die uurtjes dat ik aan het bevallen was naast mij gezeten en me gerust gesteld. Want telkens als ze wilde weg lopen riep ik haar weer.
Echt fijn hoor dat ik op haar kan bouwen want de bevalling ging op het einde best snel!
Daar heeft mijn opvangmama even moeten bij springen en mij geholpen waar het kon 😁
Nu ga ik nog een hele tijd genieten van mijn kleintjes en zal jullie zeker af en toe op de hoogte houden hoe ze groeien!

beschuit met muisjes

Bezoek van burgemeester Rianne Donders 🙂

Vrijdag 6 oktober was voor ons geen gewone doorsnee vrijdag. Vrijdag 6 oktober kregen we hulp van een wel heel bijzondere vrijwilligster nl. onze eigen burgemeester van Roermond, Rianne Donders. 😁
Ze wilde graag kennismaken met Stichting Katimo en de beste manier om dat te doen was om een aantal uurtjes als vrijwilligster in ons team mee te lopen.
Inmiddels weten we dat ze wel raad weet met een paar mandjes was en daar hebben we er heel veel van op een dag! 
Als afsluiting hebben we nog gezellig een kopje koffie met haar gedronken en werd haar dagje vrijwilligerswerk afgesloten.
Mevrouw Rianne Donders-de Leest, wij vonden het geweldig om u te mogen ontvangen en zien u graag nog een keertje terug komen in de toekomst!

Corien & team van Stichting Katimo

burgemeester Roermond

Wat een weekend

17 juli 2017

Zaterdagavond 23.00 uur, de telefoon gaat, een triest verhaal van een mens in nood, instanties die het af laten weten, eigenaren die door hun onmetelijke dierenliefde zelf in de problemen komen, problemen die ze het hoofd niet meer kunnen bieden. En dan?

Dit is het verhaal in stenovorm, het echte verhaal speelt zich af in mijn hart, emoties die over elkaar donderen, willen helpen maar ook weten dat we dat eigenlijk niet kunnen, de reden zal wel bekend zijn, we moeten het doen van donaties, en die hebben we hard nodig op het ogenbik voor de kleintjes die binnen blijven stromen, maar lieve mensen, soms wint mijn hart het van mijn verstand, moet ik nee zeggen tegen een mens in nood waardoor ook haar dieren in nood zijn, ik had me voorgenomen om keihard te worden, soms lukt dat en nu dus niet, de wanhoop die ik hoorde, de pijn in een stem, je moet het gehoord hebben om te begrijpen waarom ik nu heb gezegd dat we gaan helpen, hoe dan ook, na overleg met mijn man, die goddank altijd achter mijn beslissingen staat gaan we het indien nodig uit eigen zak betalen, maar hier komt hulp, hoe dan ook.

15 dieren zijn er inmiddels op onze locatie gearriveerd gistermorgen, moeders met hun kroost, ze zijn verzorgt en de rest proberen we bij de mensen thuis op rit te krijgen, voer is er nu voldoende aanwezig, ontwormen en ontvlooien gebeurt deze week, stapje voor stapje proberen orde te krijgen in de chaos. Het gaat lukken ander heet ik geen Corien meer.

wat een weekendwat een weekend 1

wat een weekend 2wat een weekend 3

CheckStat