FacebookTwitter

juni 2017

Stop Politie!

16 juni 2017

stop politieOnze John is aangehouden door de politie, zomaar uit het niets kreeg hij een stopteken. Het zweet brak hem uit, had hij te hard gereden? nee dus, zat hij te bellen? ook niet, gordel om? ja. Wat had hij gedaan om nu zo aan de kant te moeten. Onze arme John had geen idee.

Ondertussen stond de agente met motor naast hem met het verzoek het raampje omlaag te doen. Gelaten voldeed hij hieraan, zijn lot afwachtend. De agente bukte zich enigszins om heel vriendelijk te vragen hoe het met Polka ging, het katje dat ze vorig jaar van een gewisse dood gered had door haar van de weg te plukken en naar ons te brengen. John moest even slikken en daarna heeft hij met een big smile uitgelegd hoe het Polka vergaan was en dat ze een goed huisje gevonden heeft. Na nog even gekeuveld te hebben zijn beiden hun weg vervolgd, John opgelucht en de agente gerustgesteld over het lot van haar vondeling.

En ik? ik heb me bijna doodgelachen toen John het vertelde.

Corien

update moedertje Linn

9 juni 2017

Hierbij een filmpje van Linn een weekje na haar bevalling. 
Ze doet hét super goed de kleintjes hebben de oogjes al open. Mama Linn is echt een lieverd ze spint heel graag en is graag bij je in de buurt.
Kijk en geniet van Linn en haar kleintjes
https://youtu.be/YN-zuBN5ddk

De bevalling van onze Linn

3 juni 2017

1 dag na binnenkomst is onze meid bevallen van 4 gezonde kittens. dus net op zijn tijd bij gastmamma gearriveerd.
https://youtu.be/TrlfyzYTGNw

 

CheckStat