FacebookTwitter

Weblog/Verhalen uit de praktijk

IK DURF HET BIJNA NIET TE VRAGEN, MAAR … (7 juli)

Afgelopen weekend was het weer eens high-life bij Katimo. Maar geen paniek, want we zijn niet anders gewend. Moederpoes zette op 1 juli zes gezonde kittens op de wereld en alles leek verder voorspoedig te verlopen. Leek, want moeders werd enkele dagen later niet lekker en werd halsoverkop naar de dierenarts gebracht.
Daar bleek dat ze een baarmoederontsteking had en meteen geopereerd moest worden.

Natuurlijk waren we wel een beetje bezorgd, want stel je voor … Maar de operatie verliep gelukkig heel goed en moedertje is ondertussen ook weer thuis. En, zoals een dapper en sterk moedertje betaamt, zorgt ze weer goed voor haar kleintjes en zoogt ze zelf :)
Ga d’r maar aan staan! Wat een geluk, en wat waren we blij!

Een kleine, nou ja, kleine … zeg maar gerust een iets grotere domper op al die vreugde was dat dit al de zoveelste kostenpost in korte tijd was.
Eerder waren er al drie keizersneden bij andere poezenmoeders en die operaties kosten natuurlijk kattenklauwen met geld! En het potje daarvoor raakte in record time bijna leeg. De bodem kwam in zicht!

En daarom, lieve lezers en lezeressen … nee, ik durf het bijna niet te vragen, maar doe het noodgedwongen toch: Indien u thuis ook zo’n dergelijk potje heeft staan en u weet met de inhoud ervan niet waarheen ermee … Helpt u Stichting Katimo dan alstublieft met een donatie.
Wij en onze katten en kittens zullen u eeuwig dankbaar zijn!!

Donaties zijn welkom op rekening van Stichting Katimo:
NL69 RABO 0143653776 o.v.v. operatie Mayenka.

Op de foto Mayenka en haar kittens

Mayenka

CheckStat