FacebookTwitter

oktober 2017

Beschuit met muisjes! 😸

8 oktober 2017

Hallo lieve kattenvriendjes 😸
Hier is het weer tijd voor beschuit met muisjes! 
Vorige week zaterdag, 30 september, ben ik Tess mama geworden van 6 prachtige kittens waar ik zelf heel erg trots op ben, want ik wijk geen minuut van hun zijde 💖
En ook mijn opvangmama ben ik heel dankbaar!
Ook zij heeft al die uurtjes dat ik aan het bevallen was naast mij gezeten en me gerust gesteld. Want telkens als ze wilde weg lopen riep ik haar weer.
Echt fijn hoor dat ik op haar kan bouwen want de bevalling ging op het einde best snel!
Daar heeft mijn opvangmama even moeten bij springen en mij geholpen waar het kon 😁
Nu ga ik nog een hele tijd genieten van mijn kleintjes en zal jullie zeker af en toe op de hoogte houden hoe ze groeien!

beschuit met muisjes

Bezoek van burgemeester Rianne Donders 🙂

Vrijdag 6 oktober was voor ons geen gewone doorsnee vrijdag. Vrijdag 6 oktober kregen we hulp van een wel heel bijzondere vrijwilligster nl. onze eigen burgemeester van Roermond, Rianne Donders. 😁
Ze wilde graag kennismaken met Stichting Katimo en de beste manier om dat te doen was om een aantal uurtjes als vrijwilligster in ons team mee te lopen.
Inmiddels weten we dat ze wel raad weet met een paar mandjes was en daar hebben we er heel veel van op een dag! 
Als afsluiting hebben we nog gezellig een kopje koffie met haar gedronken en werd haar dagje vrijwilligerswerk afgesloten.
Mevrouw Rianne Donders-de Leest, wij vonden het geweldig om u te mogen ontvangen en zien u graag nog een keertje terug komen in de toekomst!

Corien & team van Stichting Katimo

burgemeester Roermond

CheckStat