FacebookTwitter

Cat’s Best kattenbakvulling

kattenalfabet letter CCat’s Best is een van de vele merken van JRS J.Rettenmaier & Söhne uit Duitsland. Het merk staat voor een reeks producten van natuurlijke basis. De kattenbakvulling wordt voor 100% uit weer aangroeiende plantenvezels van dennen en sparren gemaakt. Deze dennen en sparren worden vaak in Duitse bossen gekapt, wat het vervoer (en daardoor milieubelasting) beperkt. De bossen worden goed bijgehouden en zijn gezond. Er worden geen kunstmatige, chemische aanvullingen gedaan. Cat’s Best kattenbakvulling is 100% biologisch afbreekbaar en kan zelfs door het toilet gespoeld worden.

Cat’s Best kattenbakvulling

100% natuurlijk


Cat's Best Eco Plus kattengrit is 100% natuurlijk én volledig afbreekbaar. Door de gebruikte plantenvezels kan het kattengrit bijna 3 x zo lang worden gebruikt als gangbare, klontvormende kattenbakvulling. Zonder kunstmatige toevoegingen worden geuren goed geabsorbeerd. Het grit mag door het toilet gespoeld worden en zelfs in de compostbak afgevoerd worden. Controleer wel even wat de afvalvoorschriften van uw gemeente zijn.

Cat's Best Nature Gold is eveneens gemaakt van 100% natuurlijke vezels en is biologisch afbreekbaar. Deze klontvormende kattenbakvulling is zeer geschikt voor langharige katten. De korrels blijven namelijk niet aan het haar hangen. Ook wordt het niet zo makkelijk uit de kattenbak geworpen wat weer uitloop en rommel scheelt. De geur wordt zeer goed gebonden en je doet lang met het kattenbakgrit. Ook Cat’s Best Nature Gold is composteerbaar en kan door het toilet gespoeld worden.

Cat's Best kattenbakvulling is verkrijgbaar via de webshop van Zooplus. Met uw aankoop steunt u kattenopvang en kittenopvang Katimo, zonder dat dit u iets extra's kost. 

CheckStat