FacebookTwitter

Extreme Classic klontvormende kattenbakvulling

e
Extreme Classic is een van de merken klontvormende kattenbakvulling van het bedrijf Intersand. Dit familiebedrijf uit Canada produceert sinds 1992 kattenbakgrit in haar fabrieken in Montreal. De kwaliteit is zeer hoog. Intersand ondersteunt meerdere van de grootste kattenopvangcentra in de provincie Quebec. 

 

Extreme Classic klontvormende kattenbakvullingextreme_classic

Vanuit Canada wordt Extreme Classic klontvormende kattenbakvulling wereldwijd in maar liefst 28 landen verkocht. Intersand wil het milieu ontzien en gebruikt in haar fabrieken zonnepanelen om het water te verwarmen. Ook is een programma doorgevoerd om afval te recyclen. De verpakking van Extreme Classic klontvormende kattenbakvulling bestaat volledig uit recyclebare en afbreekbare materialen.

Extreme Classic klontvormende kattenbakvulling is voor bijna 100% stofvrij. Belangrijk: want hoe minder stof, hoe beter het is voor uw gezondheid en die van uw kat. Het biedt een extra stevige en snelle klontvorming waardoor ook ‘uitloop’ fors wordt beperkt.

Volgens Intersand biedt Extreme Classic een absorptievermogen van meer dan 300%. Het is zeer zuinig in gebruik: 15 kilo klontvormend kattenbakgrit staat gelijk aan 45 kilo traditioneel kattenbakgrit. Het absorbeert en neutraliseert geurtjes. Extreme Classic klontvormende kattenbakvulling is met en zonder babypoeder-lucht verkrijgbaar.

Extreme Classic klontvormende kattenbakvulling geparfumeerd
Extreme Classic klontvormende kattenbakvulling ongeparfumeerd

CheckStat