FacebookTwitter

Konijnenopvang Limburg

Konijnenopvang Sittard

U zoekt een leuk konijn als maatje voor uw eigen dier of u moet onverhoopt uw eigen dier(en) afstaan, dan kijk eens op de website van het Dierenhulpcentrum.

www.dierenhulpcentrum.nl

konijntjes
Hier kunt u alle informatie vinden. Sinds 1999 is deze opvang al bezig om voor zwerfkonijnen en konijnen waarvan door mensen afstand is gedaan, een fijn nieuw tehuis te vinden. Dat dit systeem goed werkt is in het afgelopen decennium wel duidelijk geworden, al méér dan duizend konijnen hebben een nieuw onderkomen gevonden. De reacties van de nieuwe eigenaars op onze werkwijze kunt u ook terugvinden op de website.

 

Omdat er uit heel Limburg dieren bij ons worden aangeboden is het soms handig als men als eigenaar niet zover hoeft te reizen, daarom is Stichting Katimo bereidt om u en ons hiermee te helpen. Dat houdt in dat konijnen, waarvan u afstand wil doen, bij Katimo tijdelijk worden opgenomen en dan daarna door worden getransporteerd naar Sittard.

 

Een en ander kunt u het beste via een e-mail met het Dierenhulpcentrum kortsluiten. Wij geven u dan de nodige informatie en maken een afspraak met Katimo wanneer u het dier daar kunt brengen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd via mail contact opnemen. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

CheckStat