FacebookTwitter

Onze werkwijze

Op onze website onder 'Wij zoeken een baasje' staan de katten en kittens die op zoek zijn naar een baasje.
De kittens worden vanaf de leeftijd van 8 weken op de website geplaatst.
De katten en kittens zijn ondergebracht in gastgezinnen. Deze gastgezinnen wonen verspreid over heel Limburg.
Alle katten en kittens zijn ingeënt, gechipt, ontwormt en ontvlooit.
Wij vragen een vergoeding bij adoptie om de gemaakte kosten enigszins te dekken.

Heeft u interesse in een kat of kitten dan kunt u bellen met het gastgezin. Het telefoonnummer van het gastgezin staat vermeld onder de foto van de kat of het kitten.
Met het gastgezin kunt u dan een afspraak maken om kennis te maken met de kat of kitten.
Staat onder de foto het nummer van Corien06-46594440, dan kunt u haar (behalve op zondag) of Jolanda 06-33057995, bellen van 11:00 tot 17:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur voor het nummer van het gastgezin.

Onze voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact. Vragen die per email of sms worden gesteld over beschikbaarheid van kittens of katten worden niet door ons beantwoord.

Kunt u niet direct een beslissing nemen, dan krijgt u een optie van 48 uur. Daarna moet u beslissen of u de kat of kitten wel of niet wilt hebben.

Besluit u dat u een kitten wilt hebben, dan heeft u 2 keuzes:

1. Het kitten wordt 1x ingeënt. De kosten voor de 2e inenting zijn dan voor uw eigen rekening. Een kortingsbon voor de 2e inenting samen met de neutralisatie, bij de dierenarts die ook de 1e enting heeft gedaan, is mogelijk. U mag het kitten pas meenemen als het 10 weken oud is, minimaal 900 gram weegt en 6 dagen na de 1e inenting. Is dit niet het geval dan blijft het kitten zolang bij het gastgezin.

2. Wilt u liever dat het kitten 2x is ingeënt, dan kunt u het kitten pas meenemen als het 12 weken oud is en 6 dagen na de 2e inenting. Is dit niet het geval dan blijft het kitten zolang bij het gastgezin. Er is geen mogelijkheid voor een kortingsbon.

De vergoeding betaalt u contant aan het gastgezin als u de kat of kitten meeneemt.
Het is mogelijk dat u de kat of kitten op een later tijdstip ophaalt en het zolang nog bij het gastgezin blijft. Wij vragen dan een aanbetaling van € 25.

CheckStat